La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Hai cu pudelul la stana
     media: 4.50 din 2 voturi

postat de mishu in 2007-04-30 15:36
Dupa cum scrie Evenimentul zilei , "mii de japoneze bogate au cazut victime unui escroc care le-a vandut miei pe post de pudeli de rasa".
Eu inteleg ca escrocul le-o fi spus ca e un pudel mai exotic, dar pudel cu copite si care sa faca be-he-he eu inca nu am auzit sa existe.
Cica o actrita a descoperit ca e miel in timpul unei emisiuni, dupa ce s-a plans ca animalul nu latra si nu mananca mancare de catei. Ma gandesc de cate ori s-o fi uitat la el pana atunci daca nu a descoperit ca are copite. Si cat de linistit o fi fost mielul daca nu a behait pana atunci. Pentru ca, oricat de japonez o fi mielul ala, nu se poate sa confunzi un behait cu un latrat.
In aceste conditii, propun ca Guvernul sa introduca in cadrul programului de promovare a turismului romanesc si un circuit pe la stanele romanesti pentru turistele japoneze. Cu ocazia asta pot vedea si ele cum arata o oaie sau un miel. Si isi pot lasa si "pudelul" la stana, iar peste cateva luni sa vina neaparat sa isi ia randul la branza, asa cum se obisnuieste cand lasi oile la cioban. Si uite asa facem noi bani din transhumanta intercontinentala cu "pudeli" japonezi.

Circul de partid si de stat
     media: 4.00 din 4 voturi

postat de mishu in 2007-04-30 15:28
Daca tot ne tragem din romani, ne place sa avem paine si circ.
Si pentru ca politica romaneasca este mereu de circ, cu ocazia referendumului pentru demiterea sau mentinerea presedintelui, Biroul Electoral Municipal din Bucuresti a primit exact sediul pe care il merita: Circul de Stat.
Asa ca e normal ca in urmatoarea luna sa avem spectacole de circ cu iepurasi, ursi, papagali si maimutoi, bunicute si prostanaci, cascadorii cu motociclete, jonglerii cu torte cu petrol si alte chestii de genul asta.
Luati loc in scaune si pregatiti-va sa aplaudati si, mai ales, sa fluierati, dar nu foarte tare, pentru ca in Parlament se doarme.

Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare