La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Ce mai arunca romanii pe geam
     media: 3.00 din 2 voturi

postat de mishu in 2007-04-05 11:16
Nu stiu cum o fi la altii in cartier, dar la mine in cartier sunt multi care nu au idee ce e aia civilizatie. Adica viata i-a luat pe nepregatite si i-a adus la oras, iar ei erau obisnuiti pe camp, desi unele chestii pe care le fac ei nici pe camp nu ar fi normal sa le faca.
Chestiile cum ar fi fumatul si aruncatul scrumului pe geam sau aruncatul cojilor de seminte de la balcon sunt deja intrate in cotidian si nu mai au nici un farmec. Asa ca au mai inventat si altele. De exemplu, am o vecina care matura pe balcon, strange gunoiul pe faras si apoi il arunca afara.
Altii arunca pe geam diverse chestii, care aterizeaza pe masini sau pe jos. Cei care au masini parcate in spatele blocului au sansa sa gaseasca pe masina: coji de banane, bucati de rosii, ceapa stricata, cotoare de mar, felii de paine, oase de pui, oase de porc, tampoane, sosete, carlige, bucati de aluat (DA ! fac paine sau placinta si arunca pe geam ce le ramane !) si alte chestii care nu imi vin in minte acum.
Ultima chestie pe care am vazut-o saptamana asta e destul de tare, e destul de greu de depasit, dar nu se stie niciodata. Saptamana asta am vazut aruncata pe jos o capatana de miel ! Da ! E greu de crezut, dar asa e. Au aruncat o capatana de miel. Stiu ca se apropie Pastele, stiu ca mielul e de sezon, dar ma gandesc cata minte iti trebuie sa arunci pe geam o capatana de miel.
Chiar sunt curios, pe la altii ce se mai arunca pe geam ?

UPDATE: Tocmai mi-a povestit cineva cum, dupa Craciun, a aruncat un vecin bradul pe geam si i-a rupt cablul de internet. Deci se poate.

Comentarii

  1. cemaseaca

    arunca si tu pietre, betze si cacati de caine inapoi pe geamu ei. :">

  2. florynu

    Eu am vazut si prezervative umplute cu apa aruncate in capul domnisoarelor. Bai fratilor vedeti ca fetile de la gradinita oricum nu stiu ce e ala prezervativ.

  3. Timike

    Asta-i Romania...shi astia suntem noi...foarte trist...foarte trist in ce lume traim...cam nashpa rau de tot 8-| 8-| 8-|


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare