La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Ce mai fac simpaticii aia portocalii ?
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-03-28 23:35
La sfarsitul lui 2004 eram foarte fericit. Simpaticii aia portocalii castigasera alegerile, Basescu devenise presedinte si Tariceanu fusese numit prim ministru. Ma topeam de placere cand ii vedeam pe amandoi castigatori, cu gecile alea portocalii pe ei. Eram convins ca la sfarsitul mandatului lor, in 2008, in Romania o sa fie mult mai bine. Ca sa profit cat mai mult de bunastarea adusa de ei, m-am hotarat ca pe 1 ianuarie 2005 sa apelez la criogenie. Adica sa ma congelez si sa ma trezesc in 2008 inainte de alegeri, ca sa ii votez iar. La parlamentare sa votez cu partidul care va rezulta dupa fuziunea PNL cu PD, iar la presedintie, in 2009, sa il votez din nou pe Basescu.
Si la 1 ianuarie 2005 specialistii in criogenie m-au congelat.
Astazi m-au trezit si si-au cerut scuze ca m-au scos mai devreme din frigiderul ala. Am inteles ca masinaria aia de congelare s-a defectat din cauza ca au fost prea multe pene de curent in anul asta, adica in 2007, ca mi-au zis ca suntem in 2007.
Acum sunt proaspat dezghetat si incerc sa ma pun la curent cu stirile. Am impresia ca am intrat in UE, ca am vazut un steag d-ala albastru cu stelute pe o scoala, dar sunt foarte nerabdator sa vad ce mai fac frumosii aia portocalii. Mi-e dor sa ii mai vad pe Basescu si Tariceanu tinandu-se de mana cu gecile alea portocalii. Pe unde s-or mai intalni ei asa, ca prietenii ? Ca vreau sa imi iau si eu un tricou portocaliu sa ma duc sa ii vad cum se imbratiseaza si cum pun la cale problemele tarii.
A, apropo, uitasem sa intreb. Cum au stabilit sa se numeasca partidul care a rezultat din fuziunea PNL-PD ? Si pe cine au ales presedinte al partidului ? Pe Stolojan, Mona Musca, sau pe cine ?

Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare