La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Ce am inteles eu de pe la OTV
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-22 21:38
Nu sunt un telespectator fidel al OTV, dar se intampla sa se mai impiedice telecomanda pe la ei pe post.
Zilele astea am tot vazut dezbateri referitoare la cazul doctorului care si-a aruncat pacienta de la etaj. In fiecare zi scrie titlu sus ca e senzational, rasturnare de situatie, bomba in acest caz, etc. In cele cateva minute pe care le-am pierdut pe OTV, eu nu am vazut nimic senzational si nici o rasturnare. De fapt nu am aflat nimic esential despre caz. Chiar nu pot sa imi inchipui ce s-a putut discuta in cateva ore, si pentru ce baga titlurile alea. Mai ales ca de cate ori am vazut eu ca au zis ca e rasturnare de situatie, cred ca au rasturnat-o si au rostogolit-o de au ametit situatia si a ajuns la fel ca la inceput.
Am mai incercat sa urmaresc modul in care faceau, impreuna cu o fata (nu stiu cine era), schita apartamentului doctorului. Au incercat o schita, dar nu le iesea deloc. Au tot mutat niste camere pe acolo pana nu se mai intelegea nimic. Au luat-o de la inceput. Fata aia se pare ca nu stia deloc sa se orienteze, astfel ca a mutat usa de la sufragerie cam pe toti peretii. Doar in geam nu a pus-o. In rest, a plimbat usa aia peste tot. Dupa ce a plimbat usa, a reusit sa mai mute si peretii de la sufragerie. La un moment dat, dupa ce au terminat cu peretii, se hotarasera cam in ce plan ar fi usa de la sufragerie, doar ca era amplasata pe peretele dintre sufragerie si bucatarie, loc unde, totusi, erau de acord ca nu are cum sa fie nici o usa.
In momentul respectiv nu am mai rezistat si am inchis televizorul. Mai ales ca eu stiam cum arata tipul ala de apartament si, in ritmul in care reuseau ei sa faca schita, nu era nici o sansa ca in urmatoarea ora sa ajunga la ceva care sa semene cu realitatea.
Oricum, probabil ca in urmatoarea luna vom mai vedea inca cateva zeci de rasturnari de situatii, poate chiar si o reconstituire cu Luis Lazarus, ca el e specialist in chestii d-astea. Si poate si o reconstituire a reconstituirii. Problema e sa scape Luis Lazarus sanatos la reconstituiri.
Asa ca, pana la urmatoarea crima sau pana la urmatorul divort Prigoana-Bahmuteanu, urmariti rasturnarile de situatie din acest caz. Ca nici nu stiti ce pierdeti.

Primaria are grija de moartea noastra
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-19 10:57
Dupa cum ne informeaza ziarul "Compact", Autoritatea de Sanatate Publica Bucuresti s-a gandit sa achizitioneze, cu ajutorul primariei, generatoare pentru a avea electricitate in spitale chiar si atunci cand pica curentul. Problema e la ce aparate s-au gandit ei sa alimenteze de la generatoare. Se pare ca vor sa alimenteze aparatele care pot pune in pericol viata bolnavilor. Adica alea sunt cele mai importante. Cele care le salveaza viata nu prea. Adica, dupa ce ca avem in spitale aparate care pun viata in pericol, trebuie sa avem grija sa nu cumva sa fie intrerupte din functionare. Frumoasa treaba.

Grecii plimba mortul. Acum numai cu buletinul
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-16 16:13
Dupa cum ne informeaza ziarul Compact, grecii au inventat un nou tip de turism: turismul mortuar. Adica se plimba cu mortul pana la sanatate ? Eu zic sa nu i se mai ceara, ca sigur nu se mai imbolnaveste in calatoria asta.

Roblogfest indecent
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-13 12:03
Ia te uita ce cuvant antispam apare pentru inscrierea unui blog la Roblogfest: curve.Domnu' Dragos Novac, putina decenta, va rugam. Chiar asa...
Antispam, antispam, dar sa nu speriem spamul vorbind urat. Sau asta e ultima metoda: antispam cu injuraturi ? Deja mi-e frica sa dau refresh ca cine stie ce o sa imi vada ochii pe acolo.
Domnu' Dragos, poate incercati, totusi, ceva mai decent, cu stelute, cu*ve, sau cu punctulete, c..ve, ca avem si rubrica "Cel mai bun blog scris de cineva sub 18 ani (cel mai din aia micii)", si nu e frumos sa vada copii asa ceva.

Doi cu un CNP ?
     media: 4.38 din 8 voturi

postat de mishu in 2007-02-12 22:37
Se pare ca acum CNP-ul nu mai este unic. Cel putin asa ne da impresia Registrul Comertului , prin site-ul oficial recom.onrc.ro.
Site-ul asta este principala sursa de informatii oficiale despre firmele din Romania. Cautand niste informatii pe acolo, am gasit ceea ce se vede aici.
Adica ar veni asa: asociat la firma aia este Bulboaca Andrei Razvan, cu un anumit CNP. Administrator la firma lui Bulboaca este Bularca Andrei Razvan, cu acelasi CNP. Adica, daca l-a lasat pe Bularca sa ii conduca firma, Bulboaca i-a dat si CNP-ul lui, sa aiba grija de el.
Ma rog, cam confuza situatia.
Avand in vedere ca cele doua prenume sunt aceleasi si la Bulboaca si la Bularca, probabil ca oamenii de la Registrul Comertului au gresit la tastare, si, de fapt, acolo e vorba de acelasi om.
Dar eu, daca vreau sa fac o afacere cu firma respectiva, cu cine trebuie sa vorbesc pana la urma: cu Bulboaca sau cu Bularca ?

S-a ieftinit rotunjirea
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-06 22:05
Am fost iar la farmacie sa iau ceva. Si iar a aparut rotunjirea pe bon. Ca si data trecuta, nu prea se rotunjeste nimic. Adica la 1,30 lei se adauga rotunjirea de 0,08 lei, ca sa se ajunga la 1,38 lei. Nu inteleg care e logica. S-or fi gandit ca 8 e mai rotund pentru ca are doua cerculete si nu un cerculet, ca 0.
Dar, pe de alta parte, trebuie sa remarc ca rotunjirea s-a ieftinit. Data trecuta a fost de 0,09 lei, iar acum de 0,08 lei. Cred ca e din cauza integrarii in UE. Dupa normele UE o fi mai ieftina rotunjirea.

Ion in UE. Big Ben. Continuare
     media: 4.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-05 11:51
Dupa cateva zile de la ultima discutie despre Big Ben, Ion zice:
"M-am intalnit si cu vecinul meu Gheorghe, care e mai destept decat vecinii ceilalti, si i-am povestit si lui ce am vazut la englezi cu Big Benu' ala. Si mi-a zis el ca asa e normal. Cica din cauza de fuse de ore. Io nu prea am inteles, ca fuse de ore n-am vazut. Doar fuse de lana, ca d-alea avea mama cand torcea. La alea de ore nu ma pricep. Pana la urma mi-a zis ca asa e la englezi, ca asa stau ei, cu doua ore in urma. Io ce sa zic. Daca lor le place sa stea cu ceasurile cu doua ore in urma, ce sa le fac. Sa stea asa, in urma. Treaba lor. Sa le fie de bine."

Ion in UE. Big Ben
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-02 16:27
Ion despre Big Ben:
"Au englezii aia un turn cu ceas in varf. Si se tot mandresc cu el. Cica e simbol national pentru ei. Problema e ca eu ma tot uitam la el, apoi la ceasul meu, iar la el, iar la ceasul meu. Si nu imi venea sa cred ca e cu doua ore in urma fata de ceasul meu. Si ceasul meu merge bine. Si d-aia ma gandesc: oare nu o fi vazut nimeni ca ceasul ala e in urma ? De ce nu l-or potrivi ? Ma gandeam sa le dau io ceasul ca sa il potriveasca dupa al meu."

Ion in UE. Zidul Berlinului
     media: 4.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-01 12:44
Ion despre Zidul Berlinului :
"Cica au avut si nemtii un zid pe aici. Si cica l-au daramat bucata cu bucata, caramida cu caramida. Cam asa a fost si la noi cu cladirile de la CAP. S-a furat de acolo caramida cu caramida. Aia care au apucat sa ia si-au facut cocini pentru porci. Cocini rezistente, frumoase, din caramida. Eu m-am trezit mai tarziu si nu am apucat decat pentru vreo doi pereti. A trebuit sa mai cumpar caramida ca sa termin cocina. Si d-aia ma gandesc. Nemtii astia au avut multa caramida aici, ca a fost mare zidul. Unde or fi cocinile facute de ei ? Ca io nu am vazut nici una pe aici pe aproape."

Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare