La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Ce am inteles eu de pe la OTV
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2007-02-22 21:38
Nu sunt un telespectator fidel al OTV, dar se intampla sa se mai impiedice telecomanda pe la ei pe post.
Zilele astea am tot vazut dezbateri referitoare la cazul doctorului care si-a aruncat pacienta de la etaj. In fiecare zi scrie titlu sus ca e senzational, rasturnare de situatie, bomba in acest caz, etc. In cele cateva minute pe care le-am pierdut pe OTV, eu nu am vazut nimic senzational si nici o rasturnare. De fapt nu am aflat nimic esential despre caz. Chiar nu pot sa imi inchipui ce s-a putut discuta in cateva ore, si pentru ce baga titlurile alea. Mai ales ca de cate ori am vazut eu ca au zis ca e rasturnare de situatie, cred ca au rasturnat-o si au rostogolit-o de au ametit situatia si a ajuns la fel ca la inceput.
Am mai incercat sa urmaresc modul in care faceau, impreuna cu o fata (nu stiu cine era), schita apartamentului doctorului. Au incercat o schita, dar nu le iesea deloc. Au tot mutat niste camere pe acolo pana nu se mai intelegea nimic. Au luat-o de la inceput. Fata aia se pare ca nu stia deloc sa se orienteze, astfel ca a mutat usa de la sufragerie cam pe toti peretii. Doar in geam nu a pus-o. In rest, a plimbat usa aia peste tot. Dupa ce a plimbat usa, a reusit sa mai mute si peretii de la sufragerie. La un moment dat, dupa ce au terminat cu peretii, se hotarasera cam in ce plan ar fi usa de la sufragerie, doar ca era amplasata pe peretele dintre sufragerie si bucatarie, loc unde, totusi, erau de acord ca nu are cum sa fie nici o usa.
In momentul respectiv nu am mai rezistat si am inchis televizorul. Mai ales ca eu stiam cum arata tipul ala de apartament si, in ritmul in care reuseau ei sa faca schita, nu era nici o sansa ca in urmatoarea ora sa ajunga la ceva care sa semene cu realitatea.
Oricum, probabil ca in urmatoarea luna vom mai vedea inca cateva zeci de rasturnari de situatii, poate chiar si o reconstituire cu Luis Lazarus, ca el e specialist in chestii d-astea. Si poate si o reconstituire a reconstituirii. Problema e sa scape Luis Lazarus sanatos la reconstituiri.
Asa ca, pana la urmatoarea crima sau pana la urmatorul divort Prigoana-Bahmuteanu, urmariti rasturnarile de situatie din acest caz. Ca nici nu stiti ce pierdeti.

Comentarii

  1. Patty

    =))=))ai.dreptate ;)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare