La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Ziua invierii la TV
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de mishu in 2007-01-09 18:23
Ieri a fost o zi cu invieri la televizor.
Prima a fost la stiri. Povesteau ca duminica, de Sfantul Ion si-a sarbatorit ziua Ion Dolanescu. Si mai povesteau ei ce persoane veneau pe vremuri la sarbatorit si cine a mai venit si duminica. Ca ilustratie la aceasta stire au aratat un filmulet, pe care nu scria "Arhiva", deci pot sa deduc ca era chiar de duminica. Prin acel filmulet l-am zarit si pe Aristide Buhoiu.
Avand in vedere ca, la ora asta, Aristide Buhoiu nu mai face reportaje prin America sau la Dolj, ci prin Paradis, putem spune ca televiziunea l-a inviat un pic pe Aristide Buhoiu pentru a face filmuletul.
A doua inviere a fost seara pe OTV. La emisiunea Dan Diaconescu Direct am vazut un titlu in partea de sus, care suna cam asa: "Florin Anghelescu inca mai traieste ?". Nu am avut rabdare sa ma uit la emisiune sa vad ce mai zicea domnul DD Direct, dar la un moment dat, cand am mai dat pe OTV, am vazut niste poze cu gatul spanzurat al lui Anghelescu. Deci a murit. Fiind mort, singura chestie care ar fi putut declansa intrebarea de pe ecran nu putea fi decat invierea lui Florin Anghelescu. Asa ca bifam a doua inviere la TV pe ziua de ieri.
Dupa cum stiam eu, cineva poate fi declarat sfant daca se demonstreaza ca a facut minim 3 minuni. Avand in vedere ca televiziunile au facut ieri 2 invieri, asteptam inca o minune pentru a le putea sanctifica.
Si atunci, ziua de 8 ianuarie, ziua in care au fost facute 2 invieri, ar putea fi desemnata drept Ziua Sfintelor Televiziuni. Amin !

Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
    Magazin naturist
    powered by
    www.ABlog.ro

    Termeni si Conditii de Utilizare