La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Banca pe mobilul Vodange
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de mishu in 2006-11-22 22:16
Am vazut luni pe net o reclama la mobile banking la BRD, in colaborare cu Vodafone. Asa ca am zis sa vad si eu despre ce e vorba. Si cum pe la Vodafone nu am gasit informatiile referitoare la comisioane si alte amanunte de genul asta, am intrat pe site-ul BRD.
Acolo am vazut ceea ce se vede in poza.

Adica semnez frumos cu banca, accesez meniul Vodafone pe telefon si gata, merge.
Problema e daca vreau informatii sau ajutor. In cazul asta, daca nu apelez la BRD, zice sa sun la *222 la Orange. Bine, daca as suna la *222 la Orange as primi un mesaj de eroare, probabil. Si daca as reusi sa ajung la Relatii Clienti la Orange, probabil ca oamenii aia m-ar intreba ce dracu’ vreau de la ei daca am contract cu Vodafone.
Cred ca s-au cam grabit baietii cu site-ul sa anunte serviciul si au uitat sa schimbe textul pe care il facusera pentru acelasi serviciu lansat in cooperare cu Orange. Oricum, se pare ca intre timp au observat, sau i-a tras Vodafone de urechi si au modificat, pentru ca acum vad ca scrie corect acolo.
Dar eu am fost pe faza si i-am prins cu greseala :-D.


Comentarii

  1. ChiS

    Pai nu ti se pare normal daca tu incasezi oricum comisionu' (BRD+Vodafone) sa ii lasi pe altii sa-si bata capul cu explicatiile (Relatii Clienti Orange)? Eu cred ca e o chestie gandita si mai cred ca tu te-ai grabit sa te sesizezi - aici de fapt e totul OK.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare