La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Sambata va fi noapte toata ziua
     media: 5.00 din 1 vot

postat de mishu in 2006-10-26 00:05
INMH, adica Institutul National de Meteorologie si Hidrologie, adica aia care zic cum va fi vremea, au scos si ei o chestie moderna, un gadget, sa-i zicem. De fapt, un widget pentru Yahoo Widget Engine. E o chestie frumoasa, care mi-a placut si mie si pe care mi-am instalat-o. Arata vremea pe 3 zile. Eu ma uit la ea mereu, pentru ca nu prea mai prind meteo la televizor.
Dar, ca sa vezi, dupa cum prognozeaza INMH, joi si vineri va fi soare. Dar sambata nu va fi soare deloc, se pare ca va fi luna. Si cateva stele. Ziua. Stiam ca sambata noaptea se da ceasul inapoi si va fi o noapte mai lunga cu o ora, dar nici chiar sa fie noapte toata ziua.
Astept sa vad o prognoza mai exacta si la televizor. Poate acolo explica mai clar cum o sa apara stelele ziua. O fi eclipsa ?

Comentarii

 1. sorin

  salut
  vreau si eu aceasta aplicatie ,va rog
  sau macar spuneti-mi cum se numeste
  multumesc

 2. mishu

  Aplicatia se poate descarca de pe site-ul INMH, http://www.inmh.ro/. Ca sa functioneze, mai intai trebuie sa instalezi Yahoo Widgets Engine, care se poate descarca de la http://widgets.yahoo.com. Problema e ca nu stiu exact daca functioneaza cu ultima varianta de Yahoo Widgets Engine. Mie mi-a functionat cu o versiune mai veche, dar cu ultima nu mergea. Sper ca au rezolvat problema intre timp. Daca sunt probleme, poti sa imi dai un mail la adresa de sus de la Contact si o sa iti trimit versiunea veche de Yahoo Widgets Engine (sper sa o mai am).


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare