La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Croissantul cu ciocolata. Sau fara.
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de mishu in 2006-10-20 18:07
Am cumparat un croissant cu ciocolata. Era cu Peugeot pe ambalaj. Si posibil Peugeot inauntru. Dar pe mine ma interesa sa aiba ciocolata inauntru.
Am mancat jumatate din croissant. Si … nimic. Nu am dat de ciocolata. M-am mai uitat pe ambalaj sa vad daca nu cumva s-a inventat croissantul gol, simplu, fara nimic in el, si eu sa il fi cumparat tocmai pe ala. Pe ambalaj zicea ca e cu ciocolata. Ma gandeam sa nu cumva sa fi bagat astia vreo bucata de Peugeot si sa fi scos ciocolata. Am continuat sa mananc. Intr-un final, mai pe la colt asa, am gasit si umplutura de ciocolata. Am renuntat sa mai trimit sms pentru Peugeot, ca daca am gasit asa greu ciocolata, erau slabe sanse sa ma gaseasca masina aia pe mine.
Si parca mai as avea chef de o chestie d-asta cu ciocolata. Erau niste gogosi care aveau mai multa ciocolata, parca. Gogosile alea suparate. Dar nu le zic pe nume,ca mi-e sa nu se umfle in pene si sa mai scada si ei din cantitatea de ciocolata.

Comentarii

  1. nico

    ..incepe si mie sa mi se faca dor de croasantele si de lucrurile care erau inainte...mie una imi e dor de ciocolata de casa...aolo..am citit ce ai postat si deja mie foame..uff...
    P.S trebuia sa trimiti sms-ul..cine stie..;)..nu se stie niciodata..data viitoare sper sa ai noroc si la masina si la ciocolata..buh bye..;)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare