La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Fenomenul ziarului gratuit
     media: 2.00 din 1 vot

postat de mishu in 2006-10-09 22:20
Nu sunt un mare cititor de ziare. Nu pentru ca ma zgarcesc sa cumpar, ci pentru ca nu am timp. La birou nu am timp sa citesc ziare, ca nu muncesc la stat. Acasa am alte treburi si, oricum, seara nu mai am chef de ziare. Asa ca singurele momente in care mai pot citi cate un ziar sunt cele aproximativ 20 de minute pe care le petrec dimineata in tramvai, in drum spre birou. Si, pentru doar 20 de minute de citit, nici nu stiu ce ziar sa iau. Avand in vedere ca e in drumul meu un stand de distributie a ziarului gratuit "Compact", il mai iau dimineata cand il gasesc.
Prima data cand am observat ceva ciudat a fost joi. Cand am ajuns langa stand am vazut coada. Erau vreo 10 oameni care stateau la coada ca sa ia ziarul. Avand in vedere ca ma grabeam si venea tramvaiul nu am mai stat la coada sa il iau. Nu intelegeam de unde au venit deodata toti oamenii aia acolo, la standul ziarului "Compact".
Luni am reusit sa dezleg enigma. Cand m-am apropiat de stand, am vazut vreo 15 oameni stand pe garduletele de pe acolo. Deja imi incoltise o banuiala in minte, dar m-am apropiat, totusi, de stand. Si ... ce vad ? Nimic ! Nu era nici un ziar ! Banuiala mi s-a confirmat. Oamenii aia stateau si asteptau sa vina ziarul gratuit !
Oare editorii "Compact" stiu ca au creat un fenomen ? Fenomenul pensionarilor care stau pe langa chioscurile de distributie asteptand sa le vina ziarul pe degeaba ?

Magazin naturist
powered by
www.ABlog.ro

Termeni si Conditii de Utilizare