La MiSto

La MiSto
"La misto". Nu "La mishto". La MiSto, adica la mine. Unde scriu eu ce-mi trece prin cap.

Jurnal cu pisica moarta
     media: 0.00 din 0 voturi

postat de mishu in 2006-10-06 23:02

Locul actiunii: o strada din Bucuresti, la cativa pasi de centru.
Luni dimineata. Pe trotuar, langa poarta unei case unde se pare ca isi are sediul o firma, este intinsa o pisica moarta. Nu stiu ce o fi facut pisica in weekend, dar acum zace acolo. Poate ca si weekendul si l-o fi petrecut in acelasi mod. Ma gandesc ca ar trebui sa vina Salubritatea sa o ia.
Marti dimineata. Pisica e tot acolo. In aceeasi pozitie. Nu s-a miscat deloc. Asta ar fi de inteles, dar ce n-am inteles e ca nici altcineva nu a miscat-o de acolo. Am citit undeva ca se poate face motorina din pisici moarte. Ma gandesc ca ar trebui sa vina petrolistii sa o ia de acolo.
Miercuri dimineata. Pisica e tot acolo. Nici pana acum nu s-a miscat. Poate ca o fi incercat ea sa plece, dar se pare ca nu a reusit. Nu mai stiu cine ar trebui sa vina sa o ia. Imi vine sa cant slagarul "La firma la poarta / e o pisica moarta". Poate aude cineva.
Joi dimineata. Pisica a disparut. S-o fi saturat si a plecat. Sau poate ca au venit petrolistii sa o ia pentru motorina. Sau poate ca a venit Salubritatea sa o ia. Nu cred, mai degraba petrolistii.


Comentarii


    Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
    Magazin naturist
    powered by
    www.ABlog.ro

    Termeni si Conditii de Utilizare